Gamauto - Despre Noi

Magazinul tau online de piese auto ieftine

Sunt peste 13 ani de cand Gamauto comercializeaza piese auto pentru orice tip de autoturism.


In toti acesti ani am invatat care sunt nevoile clientilor nostri precum si de unde sa importam piese auto cu preturi avantajoase si de o calitate foarte buna.

Gamauto din Sibiu a fost infiintata in urma nevoilor companiei noastre care are si alt domeniu de activitate. Cu o flota de peste 25 autoturisme nevoile noastre de piese auto erau foarte mari. Pe atunci piesele veneau direct la service-urile cu care colaboram. Am constatat ca preturile au niste adaosuri substantiale, motiv pentru care am semnat contracte cu marii furnizori pentru a beneficia de preturi de achizitie. Asa a aparut Gamauto, o companie locala , micuta, dar care s-a dezvoltat in timp, care pune la dispozitia clientilor sai piese auto cu adosuri mult mai mici decat marile magazine sau service-uri.

Stocurile noastre sunt generoase iar piesele le puteti gasi direct la magazinul nostru. In cel mai nefericit caz piesele vor ajunge in dimineata imediat urmatoare in urma unei comenzi.
Comenzile se pot face atat pe mail cat si telefonic.

Rata de nepotrivire a pieselor cumparate de la Gamauto este de sub 0.3% deoarece nu facem comenzi decat in urma verificarii pieselor cerute dupa seria de sasiu a autoturismului dumneavoastra. Agentii nostri sunt foarte bine pregatiti pentru identificarea cat mai corecta si mai rapida a pieselor dorite de dvs.

Echipa noastra a invatat in decursul acestor 13 ani, care sunt brandurile de calitate precum si producatorii de piese auto cu o calitate inferioara. Stim sa va facem recomandari in urma experientei pe care o avem.


Cereti oferta pentru piesa dorita pentru a va convinge!
  Site-ul GamAuto.ro foloeseste Cookie-uri. Prin navigarea pe acest site intelegem ca sunteti de acord cu legislatia referitoare la Protectia Datelor din Romania. Accept.