Gamauto - Termeni si Conditii

Magazinul tau online de piese auto ieftine

Sugestii si reclamatii


Recomandare: Pentru a rezolva eficient si rapid cererea dumneavoastra va rugam sa specificati toate detaliile relevante in cazul de fata - de exemplu: nume, marca, model si cod produs, data comenzii, denumirea produsului/produselor,etc...

De asemenea, va rugam sa ne transmiteti informatii legate de problema pe care ati intampinat-o folosind unul dintre urmatoarele canale de comunicare:

trimitand un e-mail la piesenoiauto@yahoo.com
Ne asumam responsabilitatea de a pastra confidentialitatea datelor de contact pe care le furnizati.

Va asiguram ca vom depune toate eforturile in vederea rezolvarii corecte si eficiente a aspectelor pe care ni le-ati adus la cunostinta. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.Termenul maxim de rezolvare poate dura pana la 30 de zile lucratoare. Va multumim pentru increderea pe care o acordati servicilor noastre.

Politica de returnare


Conform legislatiei in vigoare privind drepturile consumatorilor, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara sa fiti nevoit sa justificati decizia de retragere si fara sa suportati alte costuri decat costurile directe de returnare, in termen de 14 zile icepand de la ziua in care intrati in posesia fizica a produsului.

Produsul se va returna in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Mentionam faptul ca nu se accepta pentru returnare produse precum:
- piese care nu au fost comercializate de pe site-ul www.gamauto.ro.
- piese auto montate si demontate;
- piese auto ce prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri, deformari, intepaturi, taieturi, ruperi de material, sau cu alt defect evident;

Veti informa www.gamauto.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin trimiterea unui e-mail la piesenoiauto@yahoo.com. In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, veti primi detaliile cu privire la solicitarea inaintata.
"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Produsele cu lipsa de conformitate:
Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile tehnice afisate de producator pot fi returnate dupa notificarea la adresa de e-mail piesenoiauto@yahoo.com. In acest caz clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu un alt produs conform sau fie pentru returnarea contravalorii produsului. Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie.

Produsele primite defecte:
Produsele achizitionate care sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs functional cu conditia notificarii in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In cazul in care produsul nu mai este disponibil clientul poate opta fie pentru inlocuirea produsului cu unul similar la alegerea sa, fie pentru returnarea contravalorii acestuia. Mentionam faptul ca daca notificarea se va face ulterior termenului mentionat anterior de 48 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.


Cum platesc?


Plata la sediul firmei in numerar reprezentatului www.gamauto.ro suma aferenta comenzii dumneavoastra. Plata se face integral si in lei.
  Site-ul GamAuto.ro foloeseste Cookie-uri. Prin navigarea pe acest site intelegem ca sunteti de acord cu legislatia referitoare la Protectia Datelor din Romania. Accept.