Service Auto Sibiu

Service Auto Sibiu - Reparatii si intretinere Auto Sibiu


Service auto Sibiu de la prosper motors reprezinta mai mult decat un simplu service auto. Este o pasiune pentru noi care o facem cu succes de mai bine de 13 ani. In aceasta industrie este foarte important sa fi la curent cu ultimele tehnologii aparute cu tot ce inseamna piese auto de calitate nu numai ieftine si totodata sa poti pune la dispozitia clientului cele mai bune sfaturi in ideea de a face cea mai buna alegere.

Pentru a ne atinge acest scop, service -ul nostru auto din Sibiu are in dotare scule si echipamente noi, care sunt totodata si omologate de catre registrul auto roman. Idealul nostru de a intretine autoturismul dumneavoastra nu reprezinta ciocanul sau barosul. Noi venim in intampinarea dumneavoastra cu reparatii auto de calitate si care nu deterioreaza piesa auto nou achizitionata. Acest lucru este foarte important intr-o intretinere auto deoarece nu apare o uzura inainte ca masina sa iasa din service-ul nostru, cum se intampla la multe alte locatii din cauza loviturilor de ciocan. Inginerii nostrii din domeniul auto sunt dedicati 100% in vederea atingerii calitatii perfecte. Nu ne dorim sa facem doar munca de calitate cu piese auto de calitate de la www.gamauto.ro.

In localitatea Sibiu, prosper motors detine un service auto autorizat astfel incat sa nu va faceti probleme ca piesele auto sunt deteriorate in timpul montarii acestora pe autoturismul dumneavoastra. Indiferent ca detineti o masina autohtona ( dacia ), sau o masina adusa din import (opel, skoda, audi, bmw, vokswage, renault ), sau orice alt brand auto, va recomandam sa veniti la service-ul nostru auto autorizat pentru a va putea ajuta cu experienta noastra. Indiferent ca ai nevoie doar de schimbul de consumabile (uleiuri, filtru de benzina sau filtru de motorina ), discuri si placute de franta sau aveti probleme la motor sau aveti nevoie de diagnoza auto, va recomandam cu tarie sa ne contactati in vederea uunei programari si a vedea starea masinii dumneavoastra.

Serviciile Oferite de service-ul nostru auto sunt de la revizii si schimburi de consumabile pentru masina dumneavoastra , la sisteme de transmisie , directie si franare la diagnoze precise oferite de specialistii nostrii in acest domeniu.


Programare Service Auto

i   Spunetine problema dvs. si va contactam noi pentru o programare la service-ul nostru autorizat!
Calitatea produselor este certificata de partenerii de mai jos

ate ferodo mann valeo varta
  Site-ul GamAuto.ro foloeseste Cookie-uri. Prin navigarea pe acest site intelegem ca sunteti de acord cu legislatia referitoare la Protectia Datelor din Romania. Accept.